- 56%
На залиха

Електричната KnotOut четка ќе овозможи за миг да го расплеткате и најгустото крзно на Вашиот миленик. Четката е иновирана на начин каде долгите запци го масираат миленикот и го раздвојуваат крзното на поголеми сегменти, додека микро сечилата во внатрешноста на четката се пробиваат низ заплетканите делови.
Сечилата НЕ можат да дојдат во контакт со кожата на миленикот и истите не ја скратуваат должината на влакното. ... повеќе

899 ден.
399 ден.

КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Со кликнување на копчето додади во кошничката или со повик на 075/303-924

СИГУРНА НАРАЧКА

Сите производи ги плаќате на курирot кога ќе ја подигнете стоката.

ПОВОЛНА ДОСТАВА

Испорака на територијата на Р. Македонија, за најмногу три дена, по цена од само 99 денари.
Испораката се извршува со курирска служба од 8 до 16 часот