На залиха

Виткањето на сарма никогаш не било полесно!

Сега со помош на Долмер, уред за виткање сарма, можете брзо и ефикасно да направите феноменални, вкусни сарми со иста големина во САМО 3 ДВИЖЕЊА!
Правењето сарма со помош на овој уред станува вистинско задоволство. И не само тоа - на ист начин можете да подготви... ... повеќе

890 ден.
290 ден.

КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Со кликнување на копчето додади во кошничката или со повик на 075/303-924

СИГУРНА НАРАЧКА

Сите производи ги плаќате на курирot кога ќе ја подигнете стоката.

ПОВОЛНА ДОСТАВА

Испорака на територијата на Р. Македонија, за најмногу три дена, по цена од само 99 денари.
Испораката се извршува со курирска служба од 8 до 16 часот