На залиха

Грижете се за Вашето тело преку негова правилна и редовна хидратација. Пијте ја Вашата омилена, проверена вода и заштитете ја животната средина со тоа што ќе користите едно големо шише (балон), а не повеќе помали.
Со оваа пумпа за вода, чашата полна свежина ќе биде само на еден клик од вас.
Сетот вклучува п... ... повеќе

1.099 ден.
439 ден.

КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Со кликнување на копчето додади во кошничката или со повик на 075/303-924

СИГУРНА НАРАЧКА

Сите производи ги плаќате на курирot кога ќе ја подигнете стоката.

ПОВОЛНА ДОСТАВА

Испорака на територијата на Р. Македонија, за најмногу три дена, по цена од само 99 денари.
Испораката се извршува со курирска служба од 8 до 16 часот