На залиха

Ултра модуларна и прилагодлива полица за чевли со која можете да добиете 4, 8 или 10 реда во висина каде ќе складирате и до 30 пара чевли.
Полицата зафаќа исклучително мал простор поради нејзиноиот специфичен дизајн кој овозможува лесно поставување, стабилност, цврстина и заштеда на простор.
Д... ... повеќе

1.149 ден.
599 ден.

КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Со кликнување на копчето додади во кошничката или со повик на 075/303-924

СИГУРНА НАРАЧКА

Сите производи ги плаќате на курирot кога ќе ја подигнете стоката.

ПОВОЛНА ДОСТАВА

Испорака на територијата на Р. Македонија, за најмногу три дена, по цена од само 99 денари.
Испораката се извршува со курирска служба од 8 до 16 часот