На залиха

Најновата технологија инкорпорирана во составот на силиконска, дуплофан трака која ќе Ви овозможи да залепите се што ви е потребно, за која било површина, без притоа да се грижите дека површините ќе се оштетат.
IvyGrip е толку силна што може да задржи и предмети со тежина до 1 килограм, а е толку нежна што дури да ја олепите од ѕид нема да има ниту трага дека претходно била таму.
... ... повеќе

749 ден.
390 ден.

КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Со кликнување на копчето додади во кошничката или со повик на 075/303-924

СИГУРНА НАРАЧКА

Сите производи ги плаќате на курирot кога ќе ја подигнете стоката.

ПОВОЛНА ДОСТАВА

Испорака на територијата на Р. Македонија, за најмногу три дена, по цена од само 99 денари.
Испораката се извршува со курирска служба од 8 до 16 часот