На залиха

Одржувањето на хигиената на ушите со обични стапчиња кои на врвот имаат памук  може да биде многу опасно. Лесно може да се случи да се повредите со нив, но исто така може да се случи само да им ја потиснете ушната маст внатре во увото, наместо да се отстрани. Затоа сега е смислен подобар начин да се елиминира восокот од ушите - Find Back!

... повеќе

699 ден.
190 ден.

КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Со кликнување на копчето додади во кошничката или со повик на 075/303-924

СИГУРНА НАРАЧКА

Сите производи ги плаќате на курирot кога ќе ја подигнете стоката.

ПОВОЛНА ДОСТАВА

Испорака на територијата на Р. Македонија, за најмногу три дена, по цена од само 99 денари.
Испораката се извршува со курирска служба од 8 до 16 часот