На залиха

Лонгетата за исправување е ортопедско помагало за кое се заколнуваат милиони луѓе кои го користеле.

Ако имате проблем со неправилни израстоци на нозете и не знаете како да се ослободите од нив, имаме одлични вести за вас - искористете ја оваа единствена можност и нарачајте Лонгета за да ги поправите нерамнините по невидено намалена цена! Лонгетата е наменета да се носи за време на спиењето за да се решат болните проблеми... ... повеќе

490 ден.
190 ден.

КАКО ДА НАРАЧАТЕ?

Со кликнување на копчето додади во кошничката или со повик на 075/303-924

СИГУРНА НАРАЧКА

Сите производи ги плаќате на курирot кога ќе ја подигнете стоката.

ПОВОЛНА ДОСТАВА

Испорака на територијата на Р. Македонија, за најмногу три дена, по цена од само 99 денари.
Испораката се извршува со курирска служба од 8 до 16 часот